Review loveli deodorant fresh cotton

Review loveli deodorant fresh cotton

 

Review Loveli Deodorant fresh cotton

Normaal gebruik ik altijd de Nivea Pearl & Beauty Anti-Transpirant Spray. Nadat ik de Loveli Deodorant Fresh Cotton, verpakt in een leuk beautypakketje, cadeau had gekregen moest ik dit schatje natuurlijk even uitproberen.

Het ‘lieve’’ uiterlijk viel mij meteen op. De stick heeft een strak, neutraal design en het kleine formaat is superhandig voor als je op stap gaat. Hij past gemakkelijk in de kleinste (uitgaans)tasjes. Door het onopvallende uiterlijk kun je subtiel even je oksels een opfrisbeurt geven en in tegenstelling tot een spray is niet gelijk heel de toiletruimte begeven.

De heerlijke, frisse geur is niet ‘to much’ en doet je echt denken aan een fris opgemaakt bed of een mand vol schone was. Ik moet eerlijk zeggen dat ik mij te weinig bewust ben van eventuele schadelijke stoffen in producten, maar ik ben het inmiddels een stuk interessanter gaan vinden. Het voelt goed om hier bewuster mee bezig te zijn. Deze deodorant van Loveli bestaat alleen maar uit natuurlijke bestanddelen en is vrij van allerlei schadelijke stoffen.

De deodorant is prettig in gebruik, het plakt niet en doet zijn werk goed. Na het douchen breng ik de deodorant aan en kan er vervolgens heel de dag tegenaan zonder onprettige geurtjes of gênante vlekken in mijn kleding. Het enige nadeel vind ik dat er stofjes/pluisjes aan de stick kunnen blijven plakken.