Het traject

Intake:

Het coaching traject start met een intake, dit gesprek duurt ongeveer 90 minuten. Als voorbereiding ontvang je (per mail) een uitgebreide vragenlijst. Tijdens de intake bespreken we samen jouw antwoorden, zodat ik een goed beeld krijg van jouw klachten, leefstijl en voedingspatroon. Ook bespreken we jouw persoonlijke doel of wens die je graag wil bereiken. Aan de hand van alle informatie maak ik een persoonlijk adviesplan waar je direct mee aan de slag kunt.

Als je kiest voor booster of super booster plan:

Stap 1:

Je ontvangt een persoonlijk advies plan waar je direct mee aan de slag kan. In deze fase maken we een start om jou hoofddoel te bereiken. We gaan geleidelijk veranderingen toepassen op een manier die voor jou werkt. Ook leer ik je in deze fase hoe jouw lichaam werkt en wat het nodig heeft om optimaal te functioneren.

Stap 2:

We zullen gaan kijken naar de stappen die je al heb gemaakt en eventuele obstakels die je tegen bent gekomen. In deze fase ligt de focus op het doorbreken van oude gewoontes en het wennen aan nieuwe gewoontes.

Stap 3:

Inmiddels heb je al veel stappen gemaakt naar een gezonde leefstijl. Tijdens deze laatste stap kijken we of je jouw doelen hebt bereikt en zetten we de puntjes op de i. Zo zorgen we samen voor een blijvende verandering na het coaching traject.

Samen werken we aan een gezonde levensstijl, op een manier die voor JOU werkt. Het resultaat is een blijvende en gezonde levensstijl.